Mijn stijl van coachen

Recent coachteĀ ik Emile Buring, rebalancing-therapeut en RegiomanagerĀ van Teamleiders.nu. Zijn – ongevraagde – aanbeveling op Linkedin maakt me blij, want hij typeert mijn stijl van werken op treffende wijze:

“In 2014 heb ik Huub gevraagd mij te coachen in mijn reis in het in de wereld brengen van dat wat binnen in mij en mijn onderneming leeft.

Hierin heb ik Huub leren kennen als een zeer warme, toegankelijke en frisse persoonlijkheid. Verbinding, inspiratie en de bron van waaruit alles begint staan vooraan in zijn benadering. Zijn continue gerichtheid op de ‘waarheid’ zorgt ervoor dat zijn coaching precies daar over gaat waar het nieuw, spannend en nodig is. Dit gecombineerd met een zeer groot invoelend vermogen, maakt zijn coaching tot een werkelijk vruchtbare ondersteuning en inspiratie. Een aanrader voor elke ondernemer die zijn pure visie, missie en kwaliteiten naar buiten wil brengen!”