traint / coacht

Coaching Wat is je inspiratie? Waar wil je naar toe met je bedrijf? Heb je de dienst(en) die je wilt leveren en de markt(en) waar je je op wilt richten scherp voor ogen? Wat is je propositie en hoe geef je die vorm? Is je ondernemingspitch helder om anderen te overtuigen?

Ik help jonge ondernemers met de innovatie van hun diensten en/of producten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Training ‘Hoe kom ik met mijn deskundigheid in de krant?’ Heb je wel eens geprobeerd een stuk in de kwaliteitskrant of een item op radio/tv te krijgen? Redacties worden overstelpt met persberichten en ingezonden brieven.

Goed getimede en publieksgerichte bijdragen zijn schaars. Met de training en mijn boek ‘Uw opinie in de krant’ leer je hoe je met jouw deskundigheid kunt bijdragen aan het publieke debat en hoe je jouw pleidooi of belang kunt agenderen. Leer in vier stappen in de krant of op rtv te komen. Informeer hier naar de mogelijkheden.

 

 

Gespreksmethode Een blik in de spiegel Ook organisaties hebben groot onderhoud nodig: Waarom bestaan we? Wat bindt ons? Wat geeft ons richting? Een intensief gesprek volgens een afgewogen methodiek is nodig om te zoeken naar nieuwe wegen.

Deze gespreksmethode levert verhelderende inzichten en verrassende perspectieven. En is een goede basis voor de samenhang en richting van ideële en commerciële organisaties. De methode duurt doorgaans drie dagdelen.