Lijfkracht

Lijfkracht. Zo heet mijn nieuwste activiteit. Ik ga professionals lichaamsgericht coachen. Lees hier hoe ik hen ga aanspreken. Op een later moment volgt er een website.

‘Doe ik nog wel de juiste dingen in mijn werk? Krijg ik nog wel genoeg energie van mijn werk?’ Heb je klachten als spanningen, angst, stress, buikpijn of nog erger?

In ieder mensenleven ontstaan zekerheden en gewoonten. Het is heel menselijk om die te koesteren. Velen willen liever niets veranderen in hun werk of leven.

Onze eerste reflex op verandering is om de gevoelens erom heen weg te duwen; we vluchten, of we vechten ertegen of we bevriezen ze. We houden gevoelens vast in ons lichaam en verwerken ze niet. Het gevolg is spanning, onrust of ongezond gedrag. Zoals nog harder gaan werken, je lijf verdoven of elke situatie willen controleren. Bedenk het maar.

Er is een weg om daar gezond mee te leren omgaan. Er is een manier om het oude los te kunnen laten. Zo komt er nieuwe energie vrij, zit je beter in je vel en dienen de keuzes zich helder aan.

Lijfkracht helpt je hierbij. Door te ervaren dat loslaten met aanraken begint en door met coaching patronen te leren zien en vervolgstappen te verhelderen.