Intervisie met transitie-professionals

Onze samenleving verandert. En snel. Of het nu gaat om voedsel, energie, wonen, zorg of verkeer en vervoer: in alle sectoren zoeken professionals en organisaties naar een nieuwe rol.

Gevestigde belangen schudden op hun grondvesten; de vernieuwing begint van onderaf. De scheppende geesten komen met goede ideeën en zoeken naar slagkracht en opschaling.

Wat heb jij als zelfstandige transitie-professonial nodig om adequaat voorop te lopen, opdrachtgevers te kunnen inspireren en je inzet gefinancierd te krijgen?

Over deze lastige vragen wil ik het gaan hebben met jou. Ik zoek ondernemende zelfstandige transitie-professionals die met intervisie hun scherpte, invloed en resultaat willen verbeteren. Wellicht leiden de intervisies tevens tot vruchtbare samenwerking en toegang tot nieuwe netwerken. Dat zijn prettige neveneffecten.

Woon en werk je in de vierhoek Nijmegen – Eindhoven – Utrecht – Zwolle? Kun je breed kijken en een lange termijnperspectief op de gezonde samenleving vertalen in concrete winst voor zorg, onderwijs, energie en voedsel? Meld je dan aan voor T5 via welkom@huubterhaar.nl