Meebewegen werkt

‘Meebewegen met kanker’ is het verhaal van Lucy Sarink over twee eigenzinnige genezingsprocessen en een leven dat ingrijpend veranderde. De afgelopen twee jaar heb ik auteur Lucy Sarink gecoacht in de ontwikkeling van een heldere structuur, praktische handvatten en een pakkende stijl.

Helder en bewogen beschrijft Lucy Sarink hoe zij de stap maakte van verzet en strijd naar overgave en meebewegen – zowel tijdens als na kanker – en wat dit haar bracht. Ze neemt je mee op reis langs vijf grote ontdekkingen die haar genezingsweg met zich meebracht. Ook beschrijft ze de dwaalsporen die kunnen leiden tot zelfafwijzing, angst en vervreemding.

Dit boek (bestellen kan hier) helpt je bij het verlaten van gebaande paden en het ontdekken van een authentieke, gezondmakende leefstijl. Lucy Sarink is erin geslaagd om in vijf bewegingen duidelijk te maken wat er nodig is om contact te maken met je lichaam, te luisteren en de juiste keuzes te maken. Hoe verander je van passagier in piloot in het vliegtuig dat als bestemming ‘gezondheid’ heeft?