Lijfkracht, het boek komt eraan

Samen met Uitgeverij Zilt presenteer ik medio oktober het boek ‘Lijfkracht. Sleutel tot ontspanning, heling en ruimte’. Ik heb er drie jaar aan gewerkt en is een neerslag van mijn opleidingen, literatuur en de ervaringen in mijn praktijk.

Lijfkracht schetst de gevolgen van de prestatiemaatschappij. Veel mensen laten zich teveel bepalen door hun herkomst, hun dominante hoofd, prestaties en hun werkomgeving. Ze raken uit balans: worden overspannen, krijgen onbegrepen klachten, verdoven hun lijf of worden chronisch ziek. 

Lijfkracht gaat over over het herstellen van de helende en creërende krachten in je lijf. Aan de basis hiervan staat het terugbrengen van de aandacht in je lijf. Dat geeft ruimte. Die is nodig om toeschouwer te worden van je doen, denken én voelen. Dit leidt tot ontspanning en herstel. Vervolgens leer je ook hoe je de onderliggende patronen en overtuigingen kunt gaan zien en vernieuwen. 

Als je dit ervaart, zul je veel voordelen ervaren: ontspanning, meer balans en veerkracht, herstel van onbegrepen pijn- en spanningsklachten en een goed innerlijk kompas.

Kortom, ontdek wat meer belichaming je brengt. Lijfkracht helpt je, met inzicht, voorbeelden en praktische handvatten.